Mini BUUV | SAWONO • Samen Wonen in Noord Oost

Volg ons op Facebook!

facebook_logo

buton minibuuv

Mini BUUV

Welkom

 

Wil je één of meerdere buurtbewoners iets vragen of heb je iets aan te bieden, dan kun je na het lezen van deze tekst je advertentie plaatsen.

 

Het gaat bij MiniBUUV niet om goederen, maar je hebt bijv. hulp bij iets nodig of je wilt mensen uitnodigen om te wandelen, fietsen, eten, enzovoort.

 

Sawono is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de ontstane contacten of schade die daardoor zou kunnen ontstaan. Wij willen alleen het platform bieden en daardoor een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in onze buurt. Ook hebben wij  het recht om advertenties te verwijderen die naar onze mening niet op de site thuishoren.

Denk om het volgende 

Geef niet direct je privégegevens prijs, maar stel degene die op je advertentie reageert eerst een aantal persoonlijke vragen via e-mail of telefoon. Als de betreffende persoon betrouwbaar lijkt  kun je nader kennis maken. Heb je een persoonlijk begeleider, doe dit dan samen met hem of haar.

Je advertentie moet eenvoudig zijn, bijv:

Gezocht:  Iemand die 1 x per week mijn tuin wil bijhouden.                                                 Bel naar … of e-mail:….

Heeft je advertentie het beoogde resultaat gehad, stuur dan een mailtje naar sawono1@hotmail.com. Wij kunnen dan een beeld krijgen van de werking van MiniBUUV en de advertentie verwijderen.

Je kunt nu  je advertentie plaatsen en de geplaatste advertenties bekijken door op onderstaande buton te drukken.

 

buton minibuuv