Repair Café Oosterwolde | SAWONO • Samen Wonen in Noord Oost
Volg ons op Facebook!
facebook_logo

buton minibuuv

Repair Café Oosterwolde

Het Repair Café is gevestigd in kringloopwinkel Estafette. Het Repair Café werd vorig jaar op ongedwongen wijze geopend door wethouder Veenhouwer. In zijn openingswoord benadrukt de heer Veenhouwer nog eens hoe belangrijk het is om op gepaste wijze met ons milieu om te gaan. Niet klakkeloos iets weggooien, maar materiaal een tweede kans geven. Het Repair Café past dan ook helemaal in deze doelstelling.

Het Repair Café wordt gerund door gedreven vrijwilligers. Dit zijn allemaal mensen die kennis van zaken hebben op een bepaald vakgebied. Van meubelreparatie, elektronica, elektriciteit, kledingreparatie, fietsreparatie tot houtbewerking.
De klanten kunnen hun reparatie aanbieden aan de expert en ondertussen een kopje koffie drinken in de zithoek. Ook de zithoek blijkt een functie te hebben. Mensen komen met elkaar in gesprek terwijl ze wachten. Deze gezellige en ontspannen sfeer trekt steeds meer bezoekers.

Het Repair Café is een samenwerkingsverband tussen Omrin Estafette, “Voor de Wijk Door De Wijk” en Stichting Scala. De samenwerking zoeken en nieuwe kansen en mogelijkheden creëren. Alleen kunnen wij dat niet. Daar hebben wij u bij nodig!
Bent u ook een handige Harry Of Henriëtte? Vindt u het leuk om af en toe hand en spandiensten te verrichten door dingen te repareren? Dan zijn wij op zoek naar u! Kom eens een kijkje nemen tijdens de Repair ochtend. Wij zijn iedere 2e zaterdag geopend van 10:00 tot 13:00 uur In kringloopwinkel Estafette aan de Brink. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Scala. Tel. 0516-567220

rpo